Over mij

 

In de periode 2012-2015 behaalde ik mijn Bachelor diploma Voedings- en dieetkunde, Master gezondheidspromotie en postgraduaten diabeteseducator en voeding bij kinderen om dan meteen daarna mijn droomjob uit te oefenen als diëtiste.

Ik ben gestart als zelfstandig diëtiste in hoofdberoep. Na mijn postgraduaat diabeteseducator, heb ik mijn zelfstandige activiteit een tijdje gecombineerd met deeltijds werk in AZ Monica als algemene diëtiste en later heb ik ook nog extra ervaring opgedaan als pediatrische diëtiste in het kinderdiabetesteam in het UZ Antwerpen. 

Nu werk ik in hoofdberoep halftijds als praktijkassistente in huisartsenpraktijk Rupeldoc en in dezelfde praktijk oefen ik mijn bijberoep als zelfstandige diëtiste en diabeteseducator uit. Voor mij de ideale combinatie om mijn passie te blijven uitoefenen en toch een goede balans te vinden tussen werk en privé. 

 

Waarom ben ik diëtiste geworden? 

Ik eet graag, heel graag zelfs. Ook vind ik gezondheid heel belangrijk en probeer ik dus graag eten, koken, gezellig tafelen, ... in te passen in een gezond en evenwichtig jasje. Dat is voor mij de betekenis van "gezond geluk", een evenwicht in zorgen voor je lichaam en geest, streven naar een gezonde levensstijl maar zonder in te boeten op genieten en doen wat mij gelukkig maakt. 

Graag help ik ook jou op weg naar jouw gezond geluk. Mijn aanpak is coachend, niet belerend en/of verbiedend. We zoeken samen wat voor jou werkt, rekening houdend met jouw persoonlijke situatie (werk, gezin, sociaal leven,...). Meestal is dit een traject van vallen en opstaan. Maar gelukkig ben je niet alleen en kan je rekenen op mijn steun, praktische adviezen en luisterend oor.